Fotografie

Zwangerschap

Een zwangerschap is zo bijzonder, koester deze tijd met een blijvende herinnering aan je zwangerschap met een fotoshoot waarin jij, je partner en je buik centraal staan.

Lees meer

Newborn

Wanneer jouw baby is geboren, is er maar een korte periode dat hij/zij echt baby is. Dit moment van echt baby zijn is zo mooi maar helaas van korte duur. Als ouders sta je daar niet zo bij stil, maar voor je het weet zetten ze hun eerste stapjes aan tafel.

Lees meer

Cakesmash

Een prachtig versierde taart speciaal voor jouw kleintje op maat gemaakt. Foto’s waarbij de kleintjes de taart mogen opeten op de manier waarop zij dat zelf willen en dat terwijl er prachtige plaatjes worden geschoten!

Lees meer

Communie

Heeft u een communie-of lentefeest in zicht, aarzel dan niet om ons te contacteren. Samen kiezen we de mooiste mogelijkheden. We maken de fotoreportage in de studio of op locatie.

Lees meer

Huwelijk

Jullie voorbereidingen zijn inmiddels begonnen en daarbij hoort ook het uitzoeken van een bruidsfotograaf voor jullie huwelijk. Omdat je deze bijzondere dag niet meer over kunt doen zijn de blijvende herinneringen erg belangrijk en het is dan ook van belang dat je een huwelijksfotograaf kiest die bij jullie stijl past voor jullie huwelijk.

Lees meer

Portret

Er zijn vele gelegenheden voor het maken van een portret. Denk aan een huwelijksjubileum, verjaardag ouders, opa of oma, moederdag, vaderdag valentijnsdag, een mooie foto voor je partner of vriend(in).

Lees meer