Wanneer jouw baby is geboren, is er maar een korte periode dat hij/zij echt baby is. Dit moment van echt baby zijn is zo mooi maar helaas van korte duur. Als ouders sta je daar niet zo bij stil, maar voor je het weet zetten ze hun eerste stapjes aan tafel. Het gaat allemaal zo snel dat je achteraf spijt krijgt dat je dit moment niet hebt laten vastleggen. Met een newborn fotoreportage leggen we deze herinnering vast in een mooie foto waar je vaak naar terug kunt kijken. Wie wil dit nu niet? 

Voor een newborn fotoreportage moeten we vooraf (het liefste nog voor de bevalling) doornemen wat jullie verwachten van de fotoreportage qua stijl. Zodra ik weet wat de wensen zijn kan ik me gaan voorbereiden.

Het is aangeraden om 3-4 maanden voor de bevalling je newbornshoot te boeken. Dit om zeker te zijn dat jullie shoot ingepland kan worden. Na de bevalling plannen we samen een datum in de periode tussen 4 en 14 dagen na de bevalling. Is je baby te vroeg geboren, dan kan de newborn fotoshoot nog iets later. Op de dag van de fotoreportage komen jullie naar mijn fotostudio. Daar heb ik allerlei achtergronden, dekentjes, mutsjes en tal van andere props die we kunnen gebruiken bij de fotoreportage. De exacte tijdsduur kan ik er niet op plakken, alles hangt van de baby af. Het is namelijk de baby die dan beslist hoe alles verloopt. 

Ongeveer 2 weken na de reportage krijgen jullie de beelden aangeleverd op USB stick van ons. Uitvergrotingen en/of afdrukken zijn steeds mogelijk.